Få mail ved nyt indlæg

02 august, 2015

Sidste indlæg i denne omgang - Grønland på gensyn

Hermed vores sidste indlæg her på bloggen. Det er vemodigt efter 4 år at skulle forlade Grønland og alle de dejlige mennesker og den unikke natur. Tiden er nu moden til nye eventyr.


Noomi & Lydia er flytteklar

Vi har sagt ja til at leje 1. sal af en længe på en gård, langt ude på landet på Djursland med udsigt over Kalø Vig. Derved kan vi beholde havudsigten og få masser af tid og ro sammen som familie, hvilket vi ser frem til.

Mia glæder sig rigtig meget til at skulle gå hjemme med børnene, og Johannes ser frem til at at skulle begynde hos Falck igen.


Noomi hilser på Dronningen

Dronningen til kaffemik. 

Dronningen kom på besøg i en nærliggende bygd, så vi sejlede ud til hende, med danske og grøndlandske flag, som dronningen så fra kongeskibet. Noomi fik lov at aflevere blomster imens Johannes snakkede med Dronningen. Det var en speciel oplevelse, og vi var nogle stolte forældre da Noomi nejede for dronningen. "Jeg kunne ikke undgå at bemærke jeres søde børn da de lejede på lejepladsen under kaffemikken" sagde hun Dronningen andet.

Dronningen og "kongen" gør ophold og nyder udsigten

Vi mødte Kongeskibet

Retur til Kongeskibet 
Billedet er fra en konfirmation i Aasiaat

 Lydia med på sejltur

 Midnatssol

Midnatssol

 Hvalernes ædegilde

Spisende hvaler med Aasiaat i baggruden

Vi har igen haft nogle store naturoplevelser, hvor vi har set utrolig mange hvaler. Ret unikke billeder blev taget og delt på sømandshjemmets Facebookside. I alt blev 1 video og billeder nået ud til over 150.000 personer. Det er en meget godt ren turismemæssigt for Aasiaat, og vi har mange gæster afsted hver uge på hvalsafari. På nogle ture havde vi omkring 15 hvaler omkring vores lille jolle.
Alle de unikke billeder kan ses her:
https://www.facebook.com/Aasiaat/posts/721513197978042


Vores flybillet er bestilt, og vi rejser d. 7/9 og vores afløser lander her den 2/9.
På sømadnshjemmet er der stadig håndværker igang, hvilket der stort set har været i hele vores periode. Den nye bestyrerbolig er ved at blive bygget, og der arbejdes på ar forbedre forholdene for vores volontører, samt nogle energimæssige tiltag med facadeisolering, udskiftning af vinduer mm.
Cafeteriet har også fået en overhaling med nyt gulv, møbler, malerier, samt lidt maling. Et resultat som vi er meget tilfredse med. Det er på en måde lidt ærgelig at tage afsted, når vi er ved at nå til vejs ende med alle store projekter, men det er også en god fornemmelse at aflevere et produkt videre, som er i fremgang.

 Hvalfinde med Aasiaat i baggrunden

Noomi bliver 3 år

Fjeldtur


 Lydia - glad som altid

Familietur i jollen

Noomi er meget glad for naturenVores sidste ord i denne omgang bliver fra Salmernes bog kap. 37 v. 5
"Overgiv din vej til Herren, stol på ham, så griber han ind"
1 kommentar:

 1. Great blog!!

  If you like, come back and visit mine:
  http://albumdeestampillas.blogspot.com

  I would really like to receive a visit from your country!

  Thanks,
  Pablo from Argentina

  SvarSlet