Få mail ved nyt indlæg

25 december, 2013

Glædelig jul

Juleaften blev fejret på sømandshjemmet, sammen med en stor flok fra byen. Det var en utrolig dejlig aften, og næsten alle af d 39 tilmeldte gæster kom, så det blev en aften med masser af god mad, sang rundt om juletræet, gaveuddeling, skattejagt og pakkeleg.

Vi ser med glæde tilbage på denne aften, da det var med til at gøre en forskel for deltagerne. Det giver god mening at afholde sådanne "arrangementer", og det har givet os meget at tænke over, og meget taknemmelighed på mange forskellige fronter.

Da de sidste gæster var taget hjem, kom nogle af de ansatte fra forsvarets skib Tulugaq på besøg. Det er ved at ære en tradition, at de kommer og siger tak for julegaverne, og så spiser vi småkager og drikker kaffe sammen. Aftenen sluttede først kl. 02, og Noomi sov selvfølgelig først kl. 03 :)

Nedenfor nogle billeder, og vil samtidig opfordre til at læse med på sømandshjemmets Facebookside, da der ofte bliver lagt billeder og diverse information på siden, adressen er: www.facebook.com/aasiaat

Familiefoto 2013
Til den sidste gudstjeneste på sømandshjemmet lyttede vi til denne prædiken, som vi gerne vil dele med jer: http://www.losnkornsogn.dk/index.php?id=42740

Med ønsket om en glædelig og velsignet jul - Mia, Johannes, Noomi og baby i mave.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar