Få mail ved nyt indlæg

26 december, 2012

Jul i Aasiaat

Så blev det tid til årets julehilsen her fra Grønland. Igen i år har der været et julearrangement her på sømandshjemmet. Vi blev 30 personer, som havde en dejlig aften sammen. Udover assistenter var der en håndfuld lokale gæster samt en del gymnasieelever. En god blanding, og da alle gæster var gået hjem kom der 3 nye fra søværnets skib. Nogle dage inden havde vi været på skibsbesøg på netop deres skib, så det var dejligt at det ikke havde afskrækket dem.
Med Mia i spidsen blev der lavet mad til de 30 personer, samt lidt mad ud af huset til dem som sørger for radiotjenesten for folket på havet. Opvasken og oprydningen sluttede kl. 03 og Noomi ville være med hele aftenen så det var en meget træt datter som skulle sove.Vi har lukket i cafeteriet d. 24, 25 samt 26 december så det har været skønt med et par fridage. Derudover er der lukket d. 31 og d. 1 så det bliver også rigtig skønt, hvilket er et godt afbræk i dagligdagen. December måned har været meget stille i cafeteriet samt på værelsessiden  Assistenterne er næsten færdig med hovedrengøring af den ene værelsesfløj, så det er rart det er ved at være på plads.


D. 25/1 tager vi til Danmark og d. 8/2 rejser vi retur til Aasiaat igen. Imens vi er væk herfra tager Johannes' forældre over rollen på sømandshjemmet.
Vi skal på et konvent i Fredericia fra d. 29/1 til d. 1/2, men uden for denne periode er vi enten i Skjern eller i Ingelstad.

Vi vil lige nævne at hvis nogen har sendt sms til os siden den 12/1, så har vi ikke modtaget dem. Vi regner med at vores telefoner er oppe at køre igen i starten af det nye år. Så hvis vi ikke har svaret ved i hvorfor.

Vi vil ønske en glædelig jul og et velsignet nytår.

Noomi, Mia og Johannes

1 kommentar: