Få mail ved nyt indlæg

18 november, 2012

weekend på sømandshjemmet

I dag søndag har vi et fantastisk dejligt vejr i Aasiaat. Solen skinder og det er helt vindstille og temperaturen er omkring de minus 10 grader. Vi benyttede lejligheden til at gå en tur med Noomi, og nedenfor er der nogle billeder fra turen.

I fredags fandt vi ud af at der var et afløbsrør fra toilettet som var faldet sammen. Dette resulterede i at alt fra kundetoilettet lå i en kæmpe bunke i kælderen. VVS-manden ordnede røret, men krybekælderen skulle jo renses. ISS synes at opgaven var for stor og sagde det var en slamsuger der skulle til for at det kunne løses. Da manden med slamsugeren kom sagde han at det var en opgave for ISS, så det var lige lidt op af bakke. Til sidst kom ISS og manden med slamsugeren på en gang og sammen fandt de en løsning. Det tog lidt af vores lørdag at få styr på kælderen. 

Nedenefor byens slamsugerI den kommende uge er der atter kursus i dagligstuen samt i vores konferencerum. De fleste dage har vi næsten lejet alle værelser ud så der venter en travl men spændende uge. 

Dagen i cafeteriet startede med en lokal person som prøvede at stjæle is, og kort forinden blev vi nødt til at udvise en fuld mand som blev ved med at tale utrolig højt om at han var racist og at alle danskere bare skulle rejse hjem. Ikke 2 dage er ens, så det er dejlig udfordrende.

Vores chef Jens Vindum har været på besøg og der blev vendt mange tanker omkring sømandshjemmet, og næste års budget blev også lagt.

Alt her fra det dejlige Grønland.

Mia, Johannes & Noomi

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar