Få mail ved nyt indlæg

20 september, 2012

På ferie

I skrivende stund er vi i Sverige, hvor vi har haft barnedåb for Noomi Märta Paninnguaq Jensen. I morgen fredag tager vi videre til Danmark, hvor vi vil være resten af ferien.
Rejsen hjem fra Grønland gik som altid ikke helt forventet. Air Greenland ringede og sagde, at der var tekniske problemer på flyet, så vi ikke kunne komme afsted alligevel. Det var virkelig surt, da vi viste at der ikke var flere billetter at få igen før 4 dage senere. Så humøret var lidt i bund, da de ringer igen efter ca. 3 timer, og sagde at så er det afgang, og vi skal komme til lufthaven med det samme. De havde fremskaffet en helikopter til os, så det var bare fornemt. Vi var kun 6 personer i den lille helikopter så det var en fin oplevelse. Den time turen tog, sov Noomi det meste af tiden, og det virker til at hun synes det er rigtig sjovt at flyve.

Noomi har dog stadig noget bøvl med maven, men nu har vi fået noget medicin til hende, så vi håber at hun vil stoppe med at græde så meget. Det har allerede virket så det går i den rigtige retning.


Bedste hilsner Mia, Johannes og den lille grønlæder Noomi.

Nedenfor ses et par billeder fra Ilulissat, hvor naturen også er helt fantastisk.
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar