Få mail ved nyt indlæg

01 januar, 2012

Godt nytår

Vi vil lige sende en lille nytårs hilsen, her fra det efterhånden tilfrostne Aasiaat. De sidste par dage er der kommet store mængder sne, samt nogle ret så voldsomme snestorme, som også har kigget forbi.

Havnen er nu ved at være frosset helt til, og derfor kan vi ikke regne med at skibene kan komme med varer længere, så vi følger spændt med i iskortene på dmi's hjemmeside. 
Har du lyst til at følge udviklingen kan det ske her:

Nytårsaften var der igen snestorm, og det var derfor svært at få det store overblik over fyrværkeriets gang. Nedenfor er der lidt billeder, så i kan se hvordan vi ser ud, når vi har gået igennem en snestorm i 18 graders frost.

I øvrigt kan vi fortælle at vi rejser til Danmark d. 23 januar, da vi skal mødes med de andre bestyrer i København. Der skal der holdes nogle møder, og vi benytter lejligheden til efterfølgende, at tage til Sverige og holde lidt ferie. Efter planen flyver vi tilbage til Grønland igen d. 6 februar. Imens vi er væk fra sømandshjemmet, tager Johannes' forældre posten som bestyrerpar på sømandshjemmet.


 Polarforsker...

 Mia som kæmper sig igennem snestormen.

 Familien Jensen, alle 3 :)


Det nye år begyndte med at fjerne nattens snefald.
Bedste hilsner - Mia og Johannes

1 kommentar:

  1. Jag tycker det ser underbart ut med snö!! Här är det bara grått och trist...

    Gott Nytt År i Jesu namn!

    SvarSlet