Få mail ved nyt indlæg

24 december, 2011

Julehilsen, samt barn i vente :)

Kære venner, familie samt øvrige bloklæsere.

Tak for julegaver, og for alle julehilsner vi har modtaget. Det varmer rigtig meget.

Vi har lige taget et par billeder i dag, hvor i også kan se Mia's julegave (hundeslæden) som hun fik af Johannes.


Skibet som i ser i baggrunden var 2 assistenter og Johannes på skibsbesøg på i går. De fik dog kun hjemmebagte småkager, da de allerede havde fået julegaver fra Sømandsmissionen. 
Vi fik til gengæld en fin rundvisning af hele skibet. Bemærk i øvrigt at den indre havn er ved at fryse helt til. Derfor er sømandshjemmets egen bådbro blevet taget op på land.


Normalt er det område vi er på her dækket af vand. Dog er tidevandet ret kraftigt her, og det giver mulighed for, at se nogle kæmpe sten som er dækket helt ind af is.

 Mias 'nye hue og halstørklædeI aften får vi besøg af 15 personer fra byen, som ønsker at holde jul her på sømandshjemmet. Det ser vi frem til, men det giver Mia lidt ekstra arbejde i køkkenet så alt mad bliver klar til i aften. 


For os er der ingen tvivl om, at den største gave vi har fået er en lille barn i Mia's mave. Vi glæder os og venter i spænding på, at barnet er vokset sig stor og stærk nok til, at komme ud til os.
Hvis alt går efter planen kommer vores barn til verden i starten af juli.
Så der er glæde i det lille hjem i Aasiaat, både over fejringen af Jesu fødsel men også pga. den spændende tid vi går i møde.

Med ønsket om en velsignet juletid.

Mia & Johannes

Ps. Jer der læser med fra Rusland og Israel, velkommen til!

4 kommentarer:

 1. Kære Mia og Johannes. Rigtig glædelig jul og stort tillykke med barnet - dejlig nyhed. Godt at læse,at I har det godt hr og fru Canadian Goose.

  SvarSlet
 2. Stort TILLYKKE med, at I er blevet forældre - hvor dejligt for jer!! Må Gud rigt velsigne jer i den fantastiske rolle og i jeres arbejde fortsat!

  SvarSlet
 3. Hej Mia! ( o Johannes)
  Va roligt att hitta er blogg! Hade ingen aning om att ni skrev men har nu läst hela här ikväll, med lille Vinsent i famnen.. Förstår nästan allt, men en del danska ord är ju faktiskt lite krångliga!
  O så skoj med det lilla pyret i magen ;) Stort stort grattis till er!
  Här hemma firar vi ju en grön jul i år, lite tråkigt, jag hade önskat snö.. Men den kanske kommer..? Det verkar som att ni har det jättebra. Kul.
  Vi har nog vant oss vid att vara tre nu, och Vinsent upptäcker världen varje dag.
  Många kramar o ha en fortsatt skön julhelg!
  -Frida, Magnus o lille Vinsent-

  SvarSlet
 4. Mia og Johannes!

  Stort grattis till det väntade barnet! Hoppas att både den blivande modern och fadern mår bra! I början av juli väntar ett annat glatt par sitt tredje barn, gissa vilka....:D Så vi får se vem som kommer först ;)

  Allt gott från oss i Tostared! Fortsatt god och fridfull jul önskas er!
  Simeon och Helena

  SvarSlet